Na, ki tért vissza egy hónap kihagyás után???
Bizony-bizony Accel srác újra itt van, (vagyis nem, mert most a kórházban pihizik, de a műsor nélküle is megy tovább)
A szeptemberi hónap az anime felzárkóztatásáról fog szólni, egyenlőre ez az egy rész van kész, de ha minden a terv szerint fog haladni  (eddig soha semmi nem haladt úgy) akkor beérem majd a fordítással  az anime befejezését.
Facebookon korábban írtam egy postot miért késett, akit érdekel ott megtalálhatja az okát, de ez már a múlt, ami jelenleg fontos az az hogy:

Jó szórakozást az 5. részhez!

Videó letöltése (direct link) (05.rész)

A letöltéshez előbb be kell jelentkezned!

8 thoughts on “A Certain Scientific Accelerator 05. Rész

 1. *****Spoiler ehhez a részhez *****
  Ott megjegyzésben azt írtad h szerinted a légellenállás-t irányítja. De nem tudom nem olvastam a mangát de animében is elhangzik hogy ő a súrlódást irányítja tehát ez is inkább egy vektor alapú képesség mint az Accelerator-é. Mikor elindulna a póktank akkor a kerekeinél a súrlódási együtthatót 0-ra csökkenti/súrlódási erő vektor értékét 0-ra állítja(súrlódási együttható skalár míg egy erő az vektor) és kipörögnek a kerekek mintha egy kocsi ami jégen akarna elindulni. Ő is így csúszik a tank után ellöki magát és csúszik a cipőjével mint ha nem lenne súrlódás + ha vektor alapú akkor pont hogy gyorsulni is tud mert annyit tesz csak h azzal az erő amivel lassulna a mozgás irányába állítja és akkor mindig annyival fog folyamatosan gyorsulni. Ugyanígy tanknál.(Ha nem így van nyugodtan cáfoljon meg valaki ez csak szerintem van így.)

  Papírrepülőt meg szerintem a lila hajú csaj csináltam mert végén ő irányított ilyen papírokat.
  megj.: Anime logika magad köré vonsz 2 tonna papírt rohadt nagy páncélod lesz de a legvégtelenebb helyre a mellkas, has, lágyék részre raksz 3 db vékony papírt 😀

  • Öhm~ Nem azt írtam, hogy a légellenállást irányítja, hanem hogy annál a jelenetnél ezt tette. A légellenállás az a levegővel történő súrlódás 😀 ugye itt konkrétan az történt, hogy a levegővel való súrlódást növelte meg = megnövelte a légellenállást. Ez az info a To aru… wikiről van, ha ők hazudnak akkor én is hazudtam nektek.
   De jól tetted, hogy írtál, ha van valami képzavar az animébe akkor azért van a komment szekció, hogy megdumáljuk azt.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .