Sziasztok!

Ha létezik még olyan ember aki vár a feliratomra annak itt van a következő két rész, egy flashback és egy folytatás.
Nem tudok úgy haladni vele ahogy szeretnék, a munkahelyen eléggé meg kellett nyomni ezt a hónapot is… ami biztos, hogy az utolsó három rész egyben lesz kiadva, pontosan nem tudom mikor… Jövőhéten Solo Leveling kiadás lesz szóval azzal fogok foglalkozni… November 10 ig mindenképpen szeretném kiadni az utolsó részeket mert utána december közepéig eléggé be leszek táblázva, elutazok pár napra itthonról, új gépet építek, céges buli, szóval ha addig nem leszek kész akkor csak december végén lesz befejezve a projekt ami… hát nem lenne király.

Ezt a két részt most elég nagyvonalúan “lektoráltam” (értsd nem olvastam át minden mondatot 6-7 alkalommal mint máskor) szóval tuti maradt 2-3 elírás stb.
Annyit segítsetek már majd nekem, hogy ha láttok a feliratban elírást vagy értelmezhetetlen vagy “hülye” mondatot, bármit, akkor azt jelezzétek már itt kommentben vagy valahol, hogy javítani tudjam majd.
De ami most a legfontosabb:

Jó szórakozást az új részekhez!

Online megtekintés 09.rész

Videó letöltése (direct link) (08.rész)

Videó letöltése (direct link) (09.rész)

A letöltéshez előbb be kell jelentkezned!

13 thoughts on “A Certain Scientific Accelerator 08-09. Rész

  1. Létezik. 😀
    Köszönjük szépen a fáradozásaid, meg persze a fordítást is. 😀
    Egyébként, másnak is dob be az oldal hibaüzenetet bejelentkezésnél? Mostanában gyakran találkozok vele, és be sem enged. 🙁

    • Nem csak neked, egyszer javítva lett ez a hiba, de ahogy frissült a WordPress megint előjött, beenged amúgy csak mikor kiírja a hibát, zárd be az ablakot és hozd be újra a weboldalt akkor elvileg be vagy jelentkezve és fasza minden. Tudom elég gáz, talán december végén összeülünk majd haverral és lesz egy komolyabb design váltás az oldalon és akkor majd megpróbálunk minden ilyen hülyeséget javítani.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .