Sziasztok!

Elkészült a Railgun 13. része…
Amit most elég… szűkre szabtak, mert az első kb 10 perc, az egy összefoglaló+ plusz az opening, ráadásul a 14. rész is el lett halasztva, szóval a héten megint nem lesz megjelenő epizód.
Ettől függetlenül…

Jó szórakozást az új részhez!

Online

Video letöltése

A letöltéshez előbb be kell jelentkezned!

24 thoughts on “A Certain Scientific Railgun T 13. Rész

 1. Á miért kell szivatni az embert? 2-3 hetente 1 rész aztán meg még az új résznek a fele is egy összefolglalás, jobb lenne esküszöm tényleg inkább a következő szezonra tenni, mert ha ez állandósul akkor annak a minőség látja a kárát, amiért óriási kár lenne. Mindenesetre köszi a fordítást ismét. 😀

 2. Flash kószi a fordítást
  bocs az OFF-ért, nem tudom hova írjak??

  az evangelion moviekhoz (3 van eddig, jön majd a 4.) nem csinálnál feliratot. szerintem az a 3 movie megérdemelné, hogy legyen hozzá minőségi felirat. köszi az eddigi munkáidat.

  • Hát megmondom őszintén én annyira nem vagyok kibékülve az Evangelionnal…
   Én a sorozatot nagyon utáltam, ennek ellenére az End of Evangelion meglepően nagy hatással volt rám (a legvégén a jelenetet mai napig újranézem néha) de az idézőjeles “új” filmektől sajnos én nem kaptam hasonló élményt se…
   Kíváncsi leszek a 4. filmre de egyenlőre inkább fenntartásokkal kezelem ezt a dolgot 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .