Sziasztok!

A mai napon belekezdünk valami teljesen újba, egy koreai mangát fogunk fordítani, ami igazából nem is manga hanem “Manhwa” (igen ezt így írják, nem belefejeltem a billentyűzetbe) egészen pontosan egy webes képregény, szóval teljesen más, mint amit a japán mangáktól megszoktatok. Külföldiában elképesztően népszerű, már milliós megtekintéseknél jár, aki néha felnéz 9gag-re az anime/manga részlegbe, annak biztosan ismerős ez a cím, szóval nem egy random valamiről van szó, hanem tényleg egy minőségi cuccról. Az első 2-3 fejezet nem nagy durranás de aki ad egy esélyt neki, az nem fogja megbánni.

Amit nem árt ha tudtok:

Említettem, hogy ez teljesen más mint egy japán manga, ez egy webes képregény, amit kifejezetten telefonokra és táblagépekre készült, több “nagyon hosszú” képből áll, szóval számítógépen csak a Mangadex oldalán tudjátok majd nézni és itt nem lapozgatni kell az oldalakat, hanem ahogy görgetitek lefelé az aktuális fejezetet, úgy tudtok előrehaladni a történetben, de ezt úgyis látni fogjátok mikor belenéztek. (Igény esetén, érts: ha valaki telefonon vagy táblagépen akarja offline olvasni, akkor feltöltjük majd megosztóra a fejezeteket, de egyenlőre csak a Mangadexen lesz elérhető)

A projekt ötlete az NewPlayer kollégáé volt (vele szoktuk csinálni a YouTube-os videókat) így, ezt felváltva fogjuk csinálni 1 fejezetet én, egy fejezetet pedig ő fog elkészíteni…

Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve minden szombaton lesz 1-2 új fejezet, ma a bevezető 0. fejezetet és az 1. hoztuk el és reméljük, hogy ti is annyira fogjátok majd szeretni mint amennyire mi.

De egy szó mint száz… Jó szórakozást a projekthez.

00. Bevezető fejezet

01. Fejezet

 

A letöltéshez előbb be kell jelentkezned!

6 thoughts on “Solo Leveling (Manga) 00-01 fejezet.

  1. Most komolyan?Az első napi feladata az hogy Egy ütés emberré válljon? XD Eddig nagyon jónak ígérkezik,habár ezelőtt még soha nem olvastam Magyarul mangát,mondjuk ez nem is Manga hivatalosan,de az csak részlet kérdés 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..