Sziasztok!
Korábban volt róla szó, hogy majd egyszer vinni akarom a The King’s Avatar 2. évadát… sajnos azóta sem találtam semmi (megbízható) hírt a kezdéssel kapcsolatban, de addig is itt egy kis “kedvcsináló” a sorozathoz.
A Film, az első évad előtt játszódik, a sorozat ismerete nélkül is 360%-ban, azaz teljesen élvezhető!
Szóval ez most talán egy jó beugró lehet ebbe az új projektbe.
Amint kezdődik a második évad, azzal párhuzamosan fordítom majd az első évadot, a második évadot pedig egy személyes jó barátom fogja fordítani, akinek ezt a filmet is köszönhetjük.
Szóval ez most az első anime fordítás az oldalon, amit nem én készítettem, a srác keni vágja az angolt és a gamer témát is ami ehhez nagyon is kell, ezzel együtt minden mondatát magam ellenőriztem, szóval a minősége (ha van nálam ilyen) az itteni színvonalat fogja hozni, emiatt ne aggódjon senki!

De a legfontosabb…

Jó szórakozást kívánok a filmhez!

UI: Szokásos Online videó nem lesz, mert többször próbáltam feltölteni videara is és indára is de akármilyen minőségben vagy felbontásban kódoltam a videót, amikor feltöltöttem, a megosztó oldal minden alkalommal egy kalap szart csinál belőle, szóval…

Az online megtekintés, az maga a videó letöltése lesz… ami annyit jelent, hogy megára feltöltöttem az égetett videós változatot is, amit online meg tudtok nézni ott, szóval ennyi “kellemetlenség” van most, de megoldottunk mindent is.

Online megtekintés 720p

Videó letöltése 1080p

A letöltéshez előbb be kell jelentkezned!

10 thoughts on “The Kings Avatar: For the Glory Movie

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .