HunravelSub

Nyári anime projektekről és általánosan az oldalról…

Sziasztok!
Mióta véget ért az Index 3. évada nem igazán foglalkoztam az oldallal…
Jó, persze lett kiadva pár Solo fejezet, de ezek is nagyon ritkán és sokszor nem olyan minőségben amire képes lett volna az ember, szóval összességében a tavaszi szezonomat egy, a magyar foci válogatott meccsein gyakran ismételt jelzővel illetném ez a: “kurva gyenge“.


Megint letiltottak egy csomó mindent indáról, korábbi videókat kéne cserélni (el kéne már kezdeni végre fordítani a K: Seven Stories-t, amit még februárra ígértem…)
Igazából elkezdhetnék itt rinyálni, hogy mennyire is elfoglalt vagyok stb de ez csak részben lenne igaz, igazából az utóbbi 3 hónapban inkább motivációs problémáim voltak, (vannak) megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs mikor lesz kedvem leülni és mindent pótolni és újra feltölteni…

A következő szezonban viszont cserébe kettő anime is menni fog mindkettőről volt már szó…

A fő projekt, természetesen a Accelereator anime lesz ami július 12.én indul:

A másik, a The Kings Avatar második évada lesz, ez ha minden igaz 8. 16.-án kezdődik:
(az első évadhoz sajna nem volt közöm, ezzel eggyütt nem szeretném, ha elkallódna (“vagy rossz kezekbe kerülne a folytatás” (és nem érdekel, hogy ez mennyire hangzik nagyképűen)).
Akinek van lehetősége pótolja, mert egy mesterműről beszélünk.
Az első és a második évad között jött ki 3 ova, azt is megcsinálom a projekt kezdése előtt mert amikor néztem csak egy vállalhatatlan trollfordítás volt hozzá indán (azóta lehet lett jó, nem tudom)

https://www.youtube.com/watch?v=08Y3uNAxb4E&fbclid=IwAR0jkfrwXFJYQAZm5ULY9lkPq9U1zHBa0EMxuqsLXw8WNcC8x0zqHyMvpwg

Én mind a két animét nagyon nagy lelkesedéssel várom, és a Solo manga (ami igazából manhua) is folytatódni fog szóval remélem a nyár hártalévő része kicsit pozitívabb hangulatban zajlik majd le itt nálunk és sokan velem tartatok majd.

Next Post

4 Megjegyzés

 1. toldik 2019-07-01

  Szia óriási köszönet mind a 2 anime fordításáért. Nagyon sajnálom, hogy elvégzel egy munkát és az inda miatt ezek törlésre kerülnek. Rohadtul demoralizáló tud lenni…. The Kings Avatar első évada hála isten egy jó fordítást is kapott az egyik kisebb csapattól. Hátlás vagyok hogy az ova-kat is fordítod majd. Rohadt nagy meló a forráshiány miatt a kínai animéket fordítani. Nagyon várom a Accel-t is. Olvasom a mangat ami az ő történetével foglalkozik és rohadt jó… repkedtem az örömtől amikor meghallottam hogy lesz anime. A To aru 3 évadát épp most nézem és rohadt jó volt a fordításod, úgyhogy már várom a munkádat! Nagy kitartást kívánok neked erre a szezonra! Főleg hogy mind a két animét 20+ részre tervezik!

  • Flash 2019-07-01 — Post Author

   Az első évadot azt hiszem valami csaj csinálta, aki(akik) ilyen kínai sorozatokat csináltak az oldalukon, ez volt az egyetlen anime ott, legalábbis én valami ilyesmivel néztem. Nem volt rosz tényleg, de ha nagyon rosszindulatú akarok lenni azért ha jól emlékszem érződött, hogy az illető életében nem játszott még videójátékkal 😀 és egy esport animénél nem árt ha van minimális tapasztalat ilyen téren. De ha jól emlékszem más baj nem volt vele.
   Én mintha azt láttam volna, hogy az accel 12 részes lesz, nem? mondjuk ígyse-úgyse fogok unatkozni, annyi segítségem lesz, hogy a the kings avatarnál lehet lesz egy társfordítóm (személyes ismerős) de ez még a jövő zenéje.
   Igyekszem majd kitartani és vállalható munkát letenni, legalább olyat amilyet a sorozatok minősége megkíván majd 😀

   • Flash 2019-07-01 — Post Author

    De egyébként már most érzem, hogy nyitott szájjal szaladok afelé a bizonyos erdő felé, mert tuti hogy megy majd a szaxi az avatarnál a szar angol és videók miatt…

 2. titygirl 2019-07-06

  Szia! Köszönöm az eddigi minőségi munkádat és remélem, hogy a K: Seven stories-ról azért nem mondtál le végleg. Az egyik kedvenc animém és örülnék, ha ahhoz is lenne fordítás. 🙂

Szólj hozzá a beszélgetéshez!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© 2021 HunravelSub

Theme by Anders Norén