HunravelSub

You tube: 2018-as Őszi MondoCon

Sziasztok!
Megint összeültünk egy hosszabb beszélgetésre, a lassan szokásossá váló mondoconos élménybeszámolónkra…
És a végén még a barát szerzés nehézségeiről is szó esik… 😀

Next Post

Previous Post

4 Megjegyzés

 1. raisen89 2018-10-25

  Még mielőtt megnézném a videódat, kiírom magamból ide is:
  Néhány CON-os tapasztalatból mondom, hogy pár változatással ezerszer jobb lehetne az egész rendezvény. Legtöbb problémám a programokkal van, egysíkúak, néhol unalmasak. Sokkal több, “színesebb” fajta is lehetne. És ahogy már megírtam a Garai Timinek is, simán visszahoznám pl a MAR-t is, akár mindkét napra, nagyszerű videókat csináltak korábban, sokan megnéznék őket újra vagy sokan nem is látták…

  • Flash 2018-10-26 — Post Author

   Erről pont beszélünk is 😀 igen a mar nagyon hiányzik

   • raisen89 2018-11-23

    Megkésve bár, de törve nem… végighallgattam a másfél órátokat! 🙂 jóformán én is ugyanígy látom a dolgokat. Jónak jó a CON, de azért van pár dolog, aminek igazság szerint nem kéne, hogy helye legyen itt. Illetve pár dolgot meg kifejezetten hiányolunk. MAR témában pedig pl elsőnek le lehetne vetíteni a korábbiakat, aztán utána akár a neten , külföldi verziók is vannak, azokat is le lehetne adni, a semmi helyett jók lennének (mármint AMW-k, rengeteg minőségi munka van).
    LOL-nak meg inkább más rendezvényen lenne helye, többek között emiatt se lehet normálisan hallani egyesek előadásait. Táncolos izéket is el lehetne tenni az előadásos helyektől. Pl Ricz egyik régi előadása a K épület 1. emeletén volt asszem (vagy 2.-on, passz). Egy aránylag kis terem, de tökéletesen lehetett hallani, nem volt zavaró tényező. Minden csak elosztás kérdése.
    Fansubber kerekasztal jó ötlet lenne, Ricz kiönthetné a szívét-lelkét! 🙂 Kuro (ex OC) is tudna mesélni. Jó lenne, ha a nézők tisztában lennének a dolgokkal. Sajnos nagyon kis % az, akik tudják, hogy mi miért és mikor van.

Szólj hozzá a beszélgetéshez!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© 2021 HunravelSub

Theme by Anders Norén